At investerer i nye vinduer er både en stor beslutning og investering. Der er flere parameter som skal overvejes inden der investeres. Vores vinduer og døre er lidt anderledes i forhold til de fleste andre, fordi vores konstruktion er anderledes.

Du skal naturligvis overveje økonomien i projektet, men ligeledes bør du overveje, hvad vedligehold, indeklima, indbrudssikkerhed, isoleringsevne og design betyder for dig?

Vi bruger altid 3 glas glas, dette giver en bedre isoleringsevne, og mulighed for økonomiske besparelser samt et bedre indeklima.

At vi har monteret det yderste lag glas udvendigt på vinduesrammen giver et helt særligt visuelt udtryk, men en betydelig passiv fordel. Det yderste lag glas er hærdet, hvilket gør det meget svært for kriminelle at bryde ind, således er vinduerne og dørene meget indbrudssikre.

Og ikke betydning er din tid, den rammeløse front eliminerer traditionelt vedligehold og gør vinduespudsningen betydeligt nemmere.

Vi har samlet et galleri, hvor der er rig mulighed for at se hvordan vores døre og vinduer bliver anvendt i både renoverings og nybyggeri.